Directeur aan het woord

 

Wat vind je het mooiste aan jouw regio?

Noord Nederland is het meest leefbare gebied van Nederland. Landschappelijke mooi met de mooiste natuurgebieden en met mooie steden en dorpen en een nog sterke sociale structuur. Een prima leef –en werk regio met volop ruimte en kansen om te ondernemen

 

Hoe typeer jij de ondernemers uit jouw regio?

Noord Nederland is een regio die zich kenmerkt door nuchterheid, soliditeit en kracht. De bekende Noordelijke nuchterheid is een eigenschap die het ondernemen en de ondernemers kenmerkt. Open voor vernieuwing en verbetering, niet voor poespas.

 

Waarom kiezen klanten juist voor jouw bedrijf?

Klanten kiezen voor Regiopoortwachter noordoost omdat we prima diensten leveren, om de hoek zitten, de regio kennen en het werk uitvoeren met vakmensen. We kennen de bedrijven en de regionaal belangrijke interventionisten. We beperken schade door het verzuim aan te pakken en helpen de bedrijven dat laag te houden. En als er wel langdurige uitval is dan hebben we alles in huis om ook dat probleem op te lossen door re-integratie bij een andere werkgever.

 

Wat is de toegevoegde waarde van jouw bedrijf voor werkgevers?

We voegen waarde toe door het menselijke kapitaal van de onderneming optimaal te functioneren door preventie van verzuim, gezondheidsmanagement, management van verzuim en re-integratie. De hele lijn van gezond zijn en blijven en werken, waardoor de onderneming power toevoegt en menselijke en financiële schade beperkt.

 

Wat betekenen jouw adviseurs voor werknemers die werken bij onze klantwerkgevers?

Onze adviseurs zijn in de eerste plaats ook de professionals, die verstand hebben van (preventie van) verzuim en gezond werken. Zijn onafhankelijke, gecertificeerde professionals die niet partij kiezen maar de beste oplossing zoeken. Met kennis van de arbeidsmarkt en de eisen die daarop gelden alsmede de sociale zekerheid (eisen) kennen. Een gezonde werkplek voor een gezonde werknemer is het devies.

 

Wat zijn je hobby’s

Mijn persoonlijke hobby’s: gezin en family, bestuurder, examinator arbeidsdeskundige, voetbal, klassieke muziek

 

Welke andere diensten levert jouw bedrijf (naast verzuim- en re-integratiebegeleiding van zieke werknemers)?

Regiopoortwachter Noordoost is met haar dochteronderneming Solutions!vpr ook specialist in claimbeoordeling. Dat is de verzekeringsgeneeskundige en arbeidsdeskundige vaststelling van de mate van arbeidsongeschiktheid, zoals ook UWV dat doet. Re-integreren naar ander werk in spoor twee is de primaire focus. En we nemen daarin, onder voorwaarden, werknemers over in onze detacheringstak. Werk is hét middel tot maatschappelijke en economisch onafhankelijkheid. Dat is het motief van al onze diensten.

Contact

Leonard Springerlaan 9

 9727 KB Groningen

 

Telefoon: 0 (+31) 50 - 52 57 510

E-mail: info@rpwno.nl

Copyright EVI Groep 2021